Familiebedrijf Devos & Dewanckel stelt de klant centraal

Garage Devos & Dewanckel bestaat al bijna 100 jaar. Met een bagage van drie generaties is Devos & Dewanckel als Ford-dealer een echte specialist in zijn vak. Devos & Dewanckel staat voor onvoorwaardelijke service, onnavolgbare flexibiliteit en uiteraard decennialange ervaring. Het klantenbestand omvat particulieren en bedrijven, hoofdzakelijk afkomstig uit West-Vlaanderen.

Devos & Dewanckel bestaat uit drie zaken: het moederbedrijf in Ieper, een showroom in Roeselare en een erkend hersteller in Menen. Ieper en Roeselare omvatten een Ford-showroom en garage, in Menen is er een showroom voor tweedehandswagens - alle merken met specialisatie in Ford - en eveneens een carrosserie. In de showrooms vindt u een complementair aanbod van Ford-personenwagens en -bedrijfsvoertuigen en Ford accessoires. In Ieper verkopen we trouwens ook scooters van het merk Vespa.

Het familiebedrijf, in 1919 in Ieper gestart door grootvader Leon Devos, wordt vandaag geleid door de derde generatie en telt 27 gemotiveerde medewerkers: sales-mensen, administratieve krachten en mecaniciens. Alle personeelsleden krijgen permanent trainingen om steeds mee te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de autowereld.

Wij helpen u graag verder.

Neem contact op Kom langs